Cosmètica 100%
Ofertes
IMG_0688_edited.jpg

RINGANA

COSMÈTICA 100% NATURAL

#Energiaconscient  pensa en tots els detalls!!

Quan parlem de salut i benestar, també parlem de la pell. La pell actua com a filtre dels tòxics externs que podem arribar absorvir. Per tant, és molt important saber què ens posem.

Et presentem la nostra marca de confiança, RINGANA. Ens presenten una amplia gamma de productes frescs de cosmètica natural d'alta qualitat. Treballen sense parar per trobar el producte ideal per la tela pell.

Et convidem a comprar productes de Ringana a través de la web, ja que et beneficiaràs de tots els nostres avantatges. 

Pasassaràs a ser soci@ de la nostra plataforma, on t'explicarem totes les promocions de RINGANA, i moltes altres promocions del nostre MARKET, CONSULTORIA...

La seva filosofia

FRESC

RINGANA sap com utilizar les essències més potents del món vegetal perquè et puguis beneficiar d'ell. El seu concepte de Frescor RINGANA fa possible l'ús de  substàncies protectores vegetales secundàries. El seis productes no hi trobaràs conservants artificials mi productes de base genèticament modificats. 

cosmètica

EFICAÇ

Cada un dels seus productes altament eficaços aposten per una combinació de substàncies actives vegetals, totes elles extremes a la selva manera.

Extremes del ser gran valor i inensitat. Per axil utilitzen matèries primes estandartitzades  contenint substàncies actives constrastades.

ECOLÒGIC

 Estalvien recursos i conserven un medio ambiente habitable és una máxima prioritat per RINGANA.  Es perseguir una estrategia integral de sostenibilitat, que inclou condiciona ajustes a la compra de matareis primeres, una producció energèticament eficient, productes sense microplàstics i frescs, embalatge estalviant recursos i el nostre sistema REuse únic, entre altres. 

RESPONSABLE

RINGANA garantitza la màxima qualitat y frescor absoluta. El treball és conseqüent del nostre propi Departament d'Investigació assegura aquestes qualitats. Així que es troben substàncies i tecnologies que poden millorar el producte, acuestes s'estudien i comproven, abano d'utilitzar-se per millorar más l'eficacia del producte.