Vegetables in Paper Bags

 

El Market #Energiaconscient ofereix una àmplia gamma de productes de proximitat. Amb la finalitat que descobreixis i coneguis marques emergents de petits productors de la nostra terra.

Des del sud fins el nord passant per la capital, petites empreses o productors que elaboren els seus productes de manera conscient per beneficiar el nostre estat de salut, ens ajuda a seguir i aportar el nostre granet de sorra.

#Energiaconscient et fa arribar aquesta gran varietat de productes amb entregues a domicili divendres i dissabtes a Osona i el Ripllès. El dilluns a Barcelona.

(La comanda s'ha de fer amb un mínim de 72 hores d'antel·lació)

Ara et toca descobrir-los!!!

oferta.jpg
f9_kcoco.jpg
f9_rosa.jpg
pastanaga.jpg
Aprofita d'aquesta super oferta!!!
Tens un 10% de descompte amb tots els productes i el 3*2
Fes pujar les teves defenses amb productes
de primera qualitat. #energiaconscient te'ls fa arribar a casa
oferta.png
Ara és el moment de cuidar la teva microbiota
de Ferment 9
Comprar aqui
IMG_0688_edited.jpg

RINGANA

COSMÈTICA 100% NATURAL

#Energiaconscient  pensa en tots els detalls!!

Quan parlem de salut i benestar, també parlem de la pell. La pell actua com a filtre dels tòxics externs que podem arribar absorvir. Per tant, és molt important saber què ens posem.

Et presentem la nostra marca de confiança, RINGANA. Ens presenten una amplia gamma de productes frescs de cosmètica natural d'alta qualitat. Treballen sense parar per trobar el producte ideal per la tela pell.

Et convidem a comprar productes de Ringana a través de la web, ja que et beneficiaràs de tots els nostres avantatges. 

Pasassaràs a ser soci@ de la nostra plataforma, on t'explicarem totes les promocions de RINGANA, i moltes altres promocions del nostre MARKET, CONSULTORIA...