La vida és una marató, no un “sprint”

Quantes vegades heu sentit aquesta frase i en quins contexts? A Anglaterra es fa servir molt.


Hola a tothom!


Avui vull escriure sobre resistència, coratge, perseverança, tenacitat, tolerància, el nostre poder per romandre present mentalment, enfocant-nos en el que volem aconseguir.


Quan et sents cansat i consideres rendir-te, potser aquestes frases t'animaran a continuar.


  1. No t’aturis “Everything is going to be fine in the end. If it's not fine it's not the end.” Una de les meves frases preferides de John Lennon.

Bàsicament, no et rendeixis. Aferra't a la idea que tot anirà bé. Si no van be les coses, és perquè no has "acabat".

Un dels meus millors mestres de coaching deia "mentre continuïs, no pots fracassar, només pots rendir-te". Si no et rendeixes, si continues endavant, provant d'una manera o una altra (recorda la trilogia que vaig introduir en un article anterior*: objectius, flexibilitat, feedback), simplement encara no has arribat al teu objectiu. A vegades costa. Escull el ritme que puguis mantenir i continua, no t'aturis.

  1. Alimenta la teva ment La teva ment necessita input positiu. A més de necessitar un objectiu clar, positiu (del que vols, no del que no vols) i que et motivi, assegura't que tens dosis regulars de pensaments positius. La teva probabilitat d'èxit és proporcional a la qualitat dels teus pensaments, els pensaments són el combustible de la teva ment, per fer comparacions, per arribar a conclusions etc.

Hi ha tantes fonts d'informació, que no sé quines seleccionar. Unes idees són:

https://www.success.com/positive-thoughts-positive-results/ https://www.mindtools.com/pages/article/newTCS_06.htm

  1. Alimenta el teu cos El cos dels atletes necessiten bon "combustible" per arribar a la meta.. I el teu també! Quan estem ocupats o "preocupats", és fàcil saltar-se algun àpat, o menjar "qualsevol cosa". Si inverteixes el temps en nodrir el teu cos, posar-hi bon "combustible", estaràs menys cansat, tindràs més energia, et concentraràs millor.. aguantaràs més estona, rendiràs mes.

  2. Amplia els teus limits Sovint fer el mateix una vegada i una altra no és suficient. És probable que necessitis algun tipus de creixement o desenvolupament, per ser capaç de fer alguna cosa més demà, del que podies fer ahir. Busca la manera de créixer.

  3. Algunes suggerències són l'esport (millorar la resistència física amb exercici, per desenvolupar la resistència mental), tenir un ritual de reflexió per aprendre de les nostres experiències (escrivint un diari, informe o equivalent), exercicis de visualització que ens ajuden a generar alternatives, davant qualsevol situació.


Recorda que els reptes als que t’enfrontes ara son temporals.

Escull un objectiu que tingui importància i significat per a tu i fes el que calgui per assolir-lo. Busca la manera d’aprofitar el camí cap a l'èxit, d’aprendre i d’arribar al teu objectiu.

Recorda que si ets capac d’imaginar una cosa, pots buscar la manera de fer-la realitat.

https://www.successconsciousness.com/blog/law-of-attraction/imagination-reality/

130 views0 comments

Recent Posts

See All