Un abans i un després de la COVID i el confinament.

El confinament personalment m'ha servit per reactivar-me en l'àmbit personal i guanyar en la necessitat de cuidar-me a mi mateixa.

He recuperat les ganes de cuidar-me més que mai, cuidant el cos i la ment, aquesta pausa ha fet que recuperes el més important per viure, que sóc jo mateixa i les meves sensacions. Algú que vivia única i exclusivament per la seva vida professional, veu com la vida passa sense adonar-se davant seu, sense cuidar el més important per viure, és a dir ella mateixa. Amb això inicia un canvi d'hàbits, reinicia l'esport, la bona alimentació i tot allò que havia quedat en un segon pla com a causa de l'estrès, la responsabilitat i la implicació en tot allò que feia. Doncs les estones per estar sola han servit de molt, fent veure que més enllà de la vida professional altres coses són també molt importants per viure i sentir-se realitzada... un abans i un després fent valdré tot l'après durant tres mesos en què les prioritats màximes han estat ella mateixa, les amistats i les persones importants i no oblidar les obligacions però reaprenent ha organitzar les prioritats i buscant estones per tot... tres mesos són molt temps per sentir que és l'important i trobar ha faltar allò que més t'omple. Valorem la vida, valorem-nos, cuidem-nos, cuideu-vos i ajudem-nos... de moments difícils el més important és aprendre i sortir reforçat. Així que som-hi! A partir d'aquí i cada quinze dies aniré explicant l'experiència i com les prioritats es van modificant i reordenant....


Ningú hauria de lluitar contra els seus sentiments. Durant el confinament hem tingut totes les possibilitats de comunicació tecnològica. Tot i això, us ha permès treure el dol per la limitació en el contacte?


En el desconfinament moltes d'aquestes emocions comencen a sortir (buidor, desorientació, ansietat, incertesa…)

El primer consell és que mai anem contra el que sentim i que ens expressem.


Voleu explicar la vostra experiència?, jo seguiré explicant la meva i espero puguem interactuar en el camí :)


Co-funder

16 views1 comment