M'adono que el temps passa molt ràpidament, potser massa?

Updated: Nov 27, 2020

Bon dia a tothom He estat rellegint tot el que vaig escriure en el primer blog i m'adono que el temps passa molt ràpidament, potser massa?

Pensant en com seguir explicant l'experiència viscuda, m'adono que el moment actual fa que de nou hagi dedicat menys temps a les meves prioritats personals, però que gràcies a l'equip segueixo trobant moments per cuidar-me.

Tot gràcies a la interactuació amb elles, no als moments trobats en el confinament.

Et passa el mateix?
La situació actual en algunes professions requereix un esforç addicional i un increment en la dedicació, la qual cosa fa que alguna de les prioritats personals passin a segon pla tot i ser la prioritat real.

Cal un esforç per saber organitzar-nos i mai oblidar que encara que la nostra carrera professional sigui important, és imprescindible estar bé amb un mateix per donar el millor de nosaltres mateixos. Per més hores i hores que dediquem a una tasca, si la ment no està equilibrada i satisfeta, tot el que fem serà de menys qualitat, i les hores dedicades molt més ineficients. Siguem pràctics, pensem i siguem prou intel·ligents per optimitzar els recursos.


La causa principal de la reducció del temps, és que en el confinament el temps era més, i no per casualitat. El teletreball donava lloc a evitar els trasllats, els dinars fora,... el confinament provocava una reducció en el temps dedicat a les compres, la vida social, les activitats extres....

Aquest temps el vaig dedicar a formar-me, fer exercici, activitats amb els veïns, que curiosament fins al moment quasi no coneixia, i com ja vaig comentar conèixer molt més el meu interior. La interacció amb les membres de l'equip d'energia conscient va créixer fent activitat física online, llargues converses sobre com podíem també ajudar a la resta i cadascuna des del nostre punt de vista vàrem veure la necessitat de crear una web on poder-nos expressar i ajudar en allò que ens hem format o coneixem.

A l'inici eren converses de diumenge, en mig d'activitats online, però parlant i parlant va sorgir energia conscient... i ja ho tenim aquí s'ha materialitzat la idea i la seguim ampliant amb totes les nostres inquietuds i ganes d'ajudar-vos i ajudar-nos.

Tot entre Campdevànol, Londres i Vilafranca. És el que tenen les videotrucades, tots estem molt aprop :) En el pròxim blog si us interessa la història d'energia conscient profunditzaré molt més! Espero la vostra interacció! Voleu explicar la vostra experiència del confinament?, jo seguiré explicant la meva i espero que puguem interactuar en el camí :) Co-funder

58 views0 comments

Recent Posts

See All