Cinc estratègies per invertir el temps en comptes de malgastar-lo
El temps és el nostre capital més valuós, i ben invertit ens posa en una posició de privilegi per aconseguir qualsevol objectiu que tinguem establert. Quan utilitzes el teu temps per desenvolupar bons hàbits, el pots transformar en amistats i experiències. Utilitza-ho amb intel·ligència per transformar-lo en les coses que et serveixen i et fan feliç.

1.- Inverteix temps a allargar la teva vida: invertir temps en la teva salut.

Cada instant invertit en la teva salut suma dies, mesos i en definitiva vida.

Generalment no donem importància a la salut fins al moment en què rebem un senyal que pot ser compromesa, o quan patim un problema.

No esperis més, inverteix temps a fer exercici, menjar bé i dissenyar un ecosistema de vida positiu envoltat de persones que t'ajudin a créixer.

Aquest és un dels principals objectius d'Energiaconscient, salut, benestar, exercici...


2.- Inverteix temps en construir fonaments sòlids, passem la majoria del temps duent a terme activitats urgents i no importants. Quan els fonaments de la teva vida o treball no estan ben construïts, és segur que passaràs moltes hores apagant focs causats per una mala execució d'inici.

Començar qualsevol projecte amb bons fonaments estalvia molt de temps que d'altra manera es perd en reparacions futures.


3.- Inverteix temps a crear sistemes de treball

Un sistema de treball no és altra cosa que una rutina, una xarxa de processos. Quan t'acostumes a treballar sota una agenda i llista de tasques, és menys probable que perdis tempts pensant què segueix i com et mantens ocupat. Per descomptat les emergències i contratemps poden presentar-se, però si tens un sistema de treball funcional, tornaràs més de pressa a la normalitat i hauràs malgastat menys temps a reprendre el pas.

4.- Inverteix temps a planejar el teu futur

Si no tens un pla de què vols fer en els mesos vinents i anys, és molt possible que perdis temps sense adonar-te'n. Quan planeges i avalues ​​resultats constantment, t'obligues de manera natural a valorar cada minut que tens. Tenir un objectiu i una data prevista és el primer pas per organitzar el teu temps en el futur.

Això si!!! Mai oblidis viure el present i les seves grans oportunitats!!!


5.- Inverteix temps a millorar les teves habilitats

Una vegada que millores les teves habilitats, ets més ràpid i capaç en executar les teves tasques. Estic segur que ja has experimentat això. Sempre hi ha espai per millorar, així que aprofita el temps mort en una cita mèdica, el trasllat a l'oficina o mentre fas exercici, per estudiar o consumir contingut que t'ajudi a perfeccionar habilitats o a millorar en les teves activitats diàries.


Fins molt aviat


Co-funder

36 views2 comments

Recent Posts

See All