Política de Privacitat
Aquesta és la Política de Privacitat on podràs trobar tota la informació legal necessària per a poder entendre el tractament que realitzem de les teves dades personals.
A Energia conscient donem molta importància a la teva privacitat i volem que estiguis informat.
Les dades personals són la teva informació personal, el nom i cognoms, el domicili, l'adreça de correu electrònic i els teus interessos, junt amb la informació que ens facilitis. Les teves dades seran tractades complint les exigències legals que ens siguin d'aplicació.
En aquesta Política de Privacitat, t'informem sobre qui és el responsable de les teves dades, per a què les farem servir i amb quina base legal, també durant quant de temps les conservarem, si les comunicarem a algú més i els drets que tens en relació amb aquesta informació.
També volem informar-te que utilitzem cookies. Les cookies són petits fitxers que ens faciliten informació sobre la teva navegació en la nostra pàgina web i ens ajuden a facilitar-te la navegació.
Qui és el responsable del tractament de les teves dades? Energia conscient, Marta Fosses Guitart.
Quines dades recopilem? Totes aquelles dades que ens facilites quan et dónes d'alta, fas consultes, et subscrius ets... sempre en funció de la base legal existent.