Cistelles per gaudir tota la família. Ideades per no haver-te de preocupar durant tota la setmana.  Només fent un click, et fem arribar una àmplia gamma de productes saludables que tenim al nostre market. Combinades perquè elaboris plats variats, divertits i saludables per a tu i els teus.

Un receptari virtual, perquè puguis sorprendre a tota la família i perquè la cuina deixi de ser monòtona i aburrida. Enganxa't i enganxa els teus amb aquests productes que de ben segur, han vingut per quedar-se.

C-ESPORT

Aquesta cistella esta preparada pensant per tots aquells que us agrada fer espora. La combinación perfecte per obtenir el máximo rendiment durant l'exercici. A través de productes elaboras amb molt consciència, pensats per donar-te energia a base de sucres naturals (del propi aliment), es mantindrà l'equilibri glucèmic durant l'entrenament. No ens hem obildat del post exercici. És interessant nutrir l'organisme després de l'activité física, et facilitem un minireceptari perquè puguis fer els millors batuts amb les fruites i així obtenir la recuperació amb la màxima eficàcia.

100% vegà

100% sense gluten

C-SETMANALS

Cistelleta preparada per a tots els de la familia.

Et costa cuinar de manera equilibrada?

No saps quins plats saludables cuinar per a tota la familia?

Aqui tens totes les respostes... T'ho fem fàcil!!! Aquesta cistella és ideal per portar una dieta equilibrada, amb productes de primera qualitat pensats per a tu.

Organitza't a la cuina amb recceptes fàcils.

Una gran combinació de textures i colors, es plasmaran als teus plats amb aquesta cistella. Només has d'obrir les receptes (incloses) i posar-te a cuinar.

 

Deixa un comentar si tens al·lèrgies o no t'agrada algún pproducte

Què inclou:

 

1 botella de kombutxa 500ml.

Assortit de fruites i verdures de temporada (5kg. aproximadament)

1 pot d'amazake beguda ( arròs fermentat) 

1 Quèfir de coco

1 pot de miso

1kg d'arròs marisma eco integral

Minireceptari

100% vegà

100% sense gluten

cistella.png